Fifa League Stars
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Fifa League Stars

FLS - Cariera ta in FIFA 09

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Muresan: "Trombetta ramane la Cluj!"

In jos 
AutorMesaj
Admin
Administrator
Administrator

Data de înscriere : 13/12/2008

Muresan: "Trombetta ramane la Cluj!" Empty
MesajSubiect: Muresan: "Trombetta ramane la Cluj!"   Muresan: "Trombetta ramane la Cluj!" Icon_minitimeDum Dec 21, 2008 5:03 am

Presedintele Iuliu Muresan a declarat ca, in proportie de 95 la suta, antrenorul Maurizio Trombetta va ramane pe banca tehnica a CFR-ului.

"Noul antrenor al echipei va fi, in proportie de 95 la suta, Maurizio Trombetta. I-am comunicat acest lucru telefonic. Au fost multe nume vehiculate, dar nimic nu a fost adevarat. Nu am discutat cu nimeni", a spus Muresan.

Iuliu Muresan a mentionat ca pana in ianuarie, CFR nu va mai transfera niciun jucator. "Acel decar din Argentina va veni abia in ianuarie. Nu mai vin jucatori in decembrie la noi. Nu mai vine nimeni in acest an, vom anunta alte transferuri in ianuarie", a completat Muresan.
Sus In jos
https://fifaleaguestars.all-up.com

Muresan: "Trombetta ramane la Cluj!"
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» "Mi-ar placea sa vina Razvan Lucescu la Steaua" Zice BECALI
» CFR vrea sa faca istorie: "Putem da iar de Chelsea in UCL, dar prindem optimile"
» Goian: "Nu stiu daca ma prinde primavara la Steaua!"
» Ienei anunta: "Daca Gigi ma vrea, vin la Steaua!"
» "Mi se rupe de DNA! Dau un milion de euro primei echipe care o bate pe Dinamo"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Fifa League Stars :: Diverse :: STIRI DIN LUMEA FOTBALULUI !-
Mergi direct la: