Fifa League Stars
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Fifa League Stars

FLS - Cariera ta in FIFA 09

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

"Mi se rupe de DNA! Dau un milion de euro primei echipe care o bate pe Dinamo"

In jos 
AutorMesaj
Admin
Administrator
Administrator

Data de înscriere : 13/12/2008

"Mi se rupe de DNA! Dau un milion de euro primei echipe care o bate pe Dinamo" Empty
MesajSubiect: "Mi se rupe de DNA! Dau un milion de euro primei echipe care o bate pe Dinamo"   "Mi se rupe de DNA! Dau un milion de euro primei echipe care o bate pe Dinamo" Icon_minitimeVin Dec 19, 2008 3:53 pm

"Sa se rejudece Valiza. Pe mine ma avantajeaza" - acestea au fost primele cuvinte ale lui Becali dupa ce a revenit "in viata publica", de unde anuntase ca se retrage. Becali continua atacurile asupra DNA-ului si spune ca in retur va face totul public: un milion euro pentru prima echipa care o bate pe Dinamo. VEZI CE SPUNE BECALI

"Cand vad atatea minciuni si incompetenta, uit ca m-am retras din viata publica. Luati discutia pe care a avut-o Mititelu inainte, cand ii cerea Clujului sa-si ceara scuze, ca daca nu, baga echipa a doua. Eu asta-i ii ceream, sa se tina de promisiune: sa bage echipa a doua, pentru ca CFR nu si-a cerut scuze pentru ce a facut in 77."

"Acum trebuie sa se rejudece cazul valiza. Pentru mine este avantajos, pentru ca s-a schimbat un articol de regulament. Steaua trebuie judecata dupa noul regulament. Steaua nu poate fi depunctata dupa noul regulament. Pot sa spuna instanta si procurorii ce vor. E clar ca premierea nu este coruptie. Scrie in noul regulament: trebuie sa ne armonizam cu FIFA si UEFA"

"Cand incepe returul, dau 2 milioane celor care o bat pe Dinamo. Pentru prima echipa care o bate pe Dinamo dau un milion de euro! O fac public, sa nu mai existe stenograme ", a spus Gigi Becali
Sus In jos
https://fifaleaguestars.all-up.com

"Mi se rupe de DNA! Dau un milion de euro primei echipe care o bate pe Dinamo"
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Dinamo isi ia mijlocas din Belgia: Milos Maric in locul lui Ropotan!
» "Mi-ar placea sa vina Razvan Lucescu la Steaua" Zice BECALI
» CFR vrea sa faca istorie: "Putem da iar de Chelsea in UCL, dar prindem optimile"
» Goian: "Nu stiu daca ma prinde primavara la Steaua!"
» Ienei anunta: "Daca Gigi ma vrea, vin la Steaua!"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Fifa League Stars :: Diverse :: STIRI DIN LUMEA FOTBALULUI !-
Mergi direct la: