Fifa League Stars
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Fifa League Stars

FLS - Cariera ta in FIFA 09

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Scapa Steaua? Semedo, dorit de Catania!

In jos 
AutorMesaj
Admin
Administrator
Administrator

Data de înscriere : 13/12/2008

Scapa Steaua? Semedo, dorit de Catania! Empty
MesajSubiect: Scapa Steaua? Semedo, dorit de Catania!   Scapa Steaua? Semedo, dorit de Catania! Icon_minitimeDum Dec 14, 2008 9:08 am

Catania lui Zenga isi mai incearca o data norocul in Ghencea: vrea sa-l aduca pe Semedo in locul lui Nicolae Dica.

Antonio Semedo, unul dintre cele mai slabe transferuri ale Stelei in acest sezon, poate lua drumul Italei scrie site-ul transfermarketweb. Dupa ce Gigi Becali voia sa-l dea la schimb pentru aducerea lui N'Doye de la Vaslui, insa intelegerea a picat, Steaua incearca sa renunte la portughez cu orice pret.

Atacantul este dorit pentru a-l inlocui pe Nicolae Dica: ex stelistul are deja mai multe oferte din Romania unde s-ar putea intoarce dupa ce nu s-a adaptat la Catania.

Maurizio Trombetta este omul cu care Zenga a vorbit despre Antonio Semedo care si-ar putea lua adio de la Steaua dupa 4 luni petrecute in Ghencea.

Semedo a jucat 15 meciuri pentru Steaua si a marcat 3 goluri.
Sus In jos
https://fifaleaguestars.all-up.com

Scapa Steaua? Semedo, dorit de Catania!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Steaua retrogradata? Goian: "Joc si in B pentru Steaua!"
» Steaua, egala lui Liverpool, Timisoara peste Barcelona, a 4-a in Europa: Vezi cum
» "Mi-ar placea sa vina Razvan Lucescu la Steaua" Zice BECALI
» Goian: "Nu stiu daca ma prinde primavara la Steaua!"
» Ienei anunta: "Daca Gigi ma vrea, vin la Steaua!"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Fifa League Stars :: Diverse :: STIRI DIN LUMEA FOTBALULUI !-
Mergi direct la: